Sponsors en donateurs

Om de verzorging van de dieren zo adequaat mogelijk uit te kunnen voeren zijn een goede huisvesting, de juiste voeding en medicijnen onontbeerlijk. Zonder deze middelen is een goede opvang van inheemse diersoorten niet mogelijk.

Wij zijn op zoek naar sponsoren voor diverse projecten. Het gaat hierbij om de sponsoring van bijvoorbeeld couveuses voor de allerkleinste dieren tot grotere projecten zoals het realiseren van nieuwe binnenverblijven. Ook hebben wij wensen voor het vervangen van bestrating door beplanting, waardoor er een natuurlijker omgeving gecreeƫrd kan worden voor de dieren.

Wij zijn blij met iedere donatie, in welke vorm dan ook. Initiatieven tot het zoeken naar tamme kastanjes, hazelnoten, walnoten, beukennootjes, maiskolven en dennenappels zijn van harte welkom.

Natuurlijk zijn er ook initiatieven denkbaar zoals een collecte, een sponsorloop, heitje voor karweitje acties of het inzamelen van statiegeldflessen. We vernemen graag van u als u voor ons een leuke actie in petto heeft.